HomeKlantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

11 klanten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.4/10
9/10
plaatsen van zonnepanelen op 3 plekken

Captain Solar heeft prima werk verricht en op een hele fijne manier. Het was niet gemakkelijk, inclusief graafwerk en lange verbindingen, maar puik gedaan en netjes achtergelaten. Ik ben blij met ze.

Hein
Leek - 12 november 2021
10/10
Zonnepanelen

Fijn dat de je afspraken maakt met de persoon die ook de uitvoering zelf (met collega) voor zijn rekening neemt. Desly heeft zich aan alle afspraken gehouden, dus op tijd geleverd, keurig gemonteerd en volgens afspraak gefactureerd.

Gerhard Rabius
Epe - 19 oktober 2021
9/10
Installeren zonnepanelen

Vandaag mijn eerste zonnepanelen laten installeren, erg netjes en in overleg de omvormer keurig in de meterkast geplaatst.
Bijzonder motiverend dat het systeem ondanks twee draaiende airco s toch nog elektriciteit terug levert aan het net .

Super 👍

Marc
Almere - 16 juli 2021
9/10
zonnepanelen opdak gelegd

Prima ervaring met bedrijf/eigenaar Captain Solar, vriendelijk en rustig overleg vooraf/achteraf, goede uitleg en vooral goed meegedacht bij de aanpak van de klus. Ook netjes gewerkt en goede "nazorg".
Ik ben heel tevreden en zou dit bedrijf echt aanbevelen !

R.H de Vroom
Huizen - 14 juli 2021
9/10
zonnepanelen opdak gelegd

Prima ervaring met bedrijf/eigenaar Captain Solar, vriendelijk en rustig overleg vooraf/achteraf, goede uitleg en vooral goed meegedacht bij de aanpak van de klus. Ook netjes gewerkt en goede "nazorg".
Ik ben heel tevreden en zou dit bedrijf echt aanbevelen !

R.H de Vroom
Huizen - 14 juli 2021
9/10
Zonnepanelen installeren

Zeer net bedrijf met duidelijke communicatie qua offerte en planning werkzaamheden. Super netjes werk afgeleverd.

Gerwin
Epe - 7 juni 2021
10/10
installatie zonnepanelen

zeer tevreden over de werkzaamheden. afspraken zijn goed na gekomen. Woning was niet breed genoeg voor de standaard panelen. Een combinatie met verschillende panelen op het dak toch voldoende panelen geïnstalleerd.

Martin
Woerden - 4 juni 2021
10/10
Plaatsing zonnepanelen

Ik kan CaptainSolar aan iedereen aanbevelen!
Goede en vooral snelle reactie op vragen, nette installatie en uitleg en een schappelijke prijs.
Desly is rustig en werkt schoon en netjes en geeft goed gemotiveerde info.
Dikke aanrader!

Dennis van Vliet
Woerden - 14 mei 2021
9/10
Zonnepanelen geplaatst

Een heel betrouwbaar adres! We zijn heel erg tevreden en de zonnepanelen verdienen zich zelf terug! Desley is een fijne vent, levert prima werk en altijd bereid om je te helpen met alle vragen!

Ron Piek
Nieuwegein - 10 mei 2021
10/10
Zonnepanelen op platdak

Desly: Vriendelijke en nette jongeman die gewoon uitstekend en netjes werk aflevert voor de beste prijs. Een absolute aanrader!!

Hans Van de Mars
Epe - 2 mei 2021
Weten wat Captain Solar voor jou kan betekenen?
Neem direct contact op
© 2021 Captain Solar