HomeKlantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

25 klanten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.4/10
10/10
zonnepanelen

Desley, heeft bij ons zonnepanelen geplaatst. Hij werkt netjes en snel. Betr geeft ook goed aan wat wel en niet kan als hij bezig is. Verder een duidelijke uitleg gehad van het systeem werkt. Een fijn en eerlijk bedrijf om mee in zee te gaan.

Gr Marcel.

Marcel
Goirle - 5 januari 2023
10/10
Plaatsen van 13 zonnepanelen.

Desly,

Heeft bij ons op zaterdag 10 december 13 zonnepanelen geplaatst. Alles is goed en vlot verlopen, hij legt netjes uit wat hij gaat doen en alles verloopt vlekkeloos. Hij denkt goed met je mee voor de aansluitingen in huis en voorkomt onnodig boren in de vloeren. Hij stuurt achteraf duidelijke handleidingen voor het registeren van je systeem. Ik zou hem iedereen aanraden!

Top service van Captain Solar!

Dylan
Goirle - 16 december 2022
10/10
Zonnepanelen geplaatst

Echt een vakman
alles ziet er netjes en strak uit

Een echte aanrader

Familie Sirach
Almere - 26 november 2022
10/10
11 zonnepanelen

Super netjes gewerkt,heel erg beleeft en super vriendelijk.

Berkhuizen
Almere - 28 oktober 2022
9/10
Zonnepanelen

Wat een heerlijk bedrijf, geweldige eigenaar komt afspraken na is super eerlijk en levert keurig vakwerk. We zijn super blij met onze zonnepanelen.

Peter
Almere - 27 oktober 2022
9/10
zonnepanelen

netjes gewerkt ,prima op tijd en goede uitleg

riet
epe - 1 oktober 2022
10/10
vervanging zonnepanelen

Super tevreden met Desley en kompaan.. (sorry ben even je naam kwijt, maar Eevee weet je nog goed!)

Richard Blaauw
Almere - 31 juli 2022
9/10
Aanbrengen zonnepanelen

Keurig bedrijf waarin wij volledig vertrouwde vanaf het uitbrengen van een offerte tot de installatie. Er werd netjes en schoon gewerkt.

Jan van Aalten
Almere - 13 juli 2022
9/10
Plaatsen van zonnepanelen en vervangen groepenkast

Vakkundige installatie en goede uitleg. De mannen waren zeer vriendelijk en er werd netjes gewerkt.

Marcel en Marijke
Waddinxveen - 3 juli 2022
8/10
plaatsen van zonnepanelen

De aanschaf en plaatsing van de zonnepanelen is prettig en vlot verlopen
Er is een duidelijke uitleg gegeven door Desley en alles is verlopen zoals afgesproken. Bij vragen is er een goede bereikbaarheid. Goede ervaring met een professioneel en prettig bedrijf.

Jankees en Els Stubenitsky
Hilversum - 14 juni 2022
Weten wat Captain Solar voor jou kan betekenen?
Neem direct contact op
© 2023 Captain Solar