HomeKlantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

20 klanten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.4/10
9/10
zonnepanelen

netjes gewerkt ,prima op tijd en goede uitleg

riet
epe - 1 oktober 2022
10/10
vervanging zonnepanelen

Super tevreden met Desley en kompaan.. (sorry ben even je naam kwijt, maar Eevee weet je nog goed!)

Richard Blaauw
Almere - 31 juli 2022
9/10
Aanbrengen zonnepanelen

Keurig bedrijf waarin wij volledig vertrouwde vanaf het uitbrengen van een offerte tot de installatie. Er werd netjes en schoon gewerkt.

Jan van Aalten
Almere - 13 juli 2022
9/10
Plaatsen van zonnepanelen en vervangen groepenkast

Vakkundige installatie en goede uitleg. De mannen waren zeer vriendelijk en er werd netjes gewerkt.

Marcel en Marijke
Waddinxveen - 3 juli 2022
8/10
plaatsen van zonnepanelen

De aanschaf en plaatsing van de zonnepanelen is prettig en vlot verlopen
Er is een duidelijke uitleg gegeven door Desley en alles is verlopen zoals afgesproken. Bij vragen is er een goede bereikbaarheid. Goede ervaring met een professioneel en prettig bedrijf.

Jankees en Els Stubenitsky
Hilversum - 14 juni 2022
10/10
Installeren zonnepanelen

Alles is volgens planning verlopen. Er is netjes gewerkt en snoeren zijn mooi weg gewerkt.

R Le Febre
Apeldoorn - 9 juni 2022
10/10
Zonnepanelen

Desley van Captain Solar is eerlijk, vakkundig en neemt de tijd! Hij constateerde een gat in onze dakkapel en maakte deze uit zichzelf dicht en attendeerde ons hierop. Bij vragen staat hij direct voor je klaar, en dit alles met een grote glimlach. Jammer dat ik niet meer sterren kan geven!

Linda
Almere - 15 april 2022
10/10
Zonnepanelen geplaatst

Ik kan me geen betere en kundigere zonnepanelenleverancier voorstellen dan Captain Solar.

Bas Nelen
Almere - 15 april 2022
9/10
Zonnepanelen vervangen en zonneboiler verwijderen

Captainsolar (Desley) weet waar hij het over heeft. Niet alleen de oude zonnepanelen verwijderd, maar ook 2 dakramen en 2 zonnecollectoren. Nadat hij het dak volledig had hersteld heeft hij de nieuwe panelen geplaatst. Hij komt de gemaakte afspraken na en werkt keurig voor een goede prijs. Ik raad hem zeker aan!

Franc D
Almere - 3 januari 2022
9/10
plaatsen van zonnepanelen op 3 plekken

Captain Solar heeft prima werk verricht en op een hele fijne manier. Het was niet gemakkelijk, inclusief graafwerk en lange verbindingen, maar puik gedaan en netjes achtergelaten. Ik ben blij met ze.

Hein
Leek - 12 november 2021
Weten wat Captain Solar voor jou kan betekenen?
Neem direct contact op
© 2022 Captain Solar