HomeZonnepanelen

Zonnepanelen

Het is een steeds gebruikelijker beeld: zonnepanelen op de daken. Supergoed natuurlijk! Hoe meer we allemaal van zonne-energie gebruik maken, hoe minder we de wereld verder belasten. Maar niet alleen het milieu heeft baat bij de productie van duurzame energie. Ook jouw portemonnee merkt de voordelen van zonnepanelen.

Benieuwd naar de belangrijkste voordelen? We vertellen je graag meer.

Zonnepanelen voor een beter milieu

Wil je ook jouw steentje bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor duurzame zonne-energie! De productie van zonne-energie door zonnepanelen stoot gemiddeld 10 tot 30 keer minder CO2 uit dan kolen of gas. Gemiddeld levert een zonnepaneel een besparing van 100 kg CO2 per jaar op.

Energiekosten besparen met zonnepanelen

Naast je bijdrage aan een beter milieu levert een investering in zonnepanelen ook een financieel voordeel op. Je bespaart maandelijks op je energierekening, omdat je deels of volledig je eigen energie opwerkt. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan is het soms zelfs mogelijk om dit overschot terug te verkopen aan je energieleverancier. Je kunt deze energie ook opslaan in een thuisaccu.

Op naar de toekomst!

Ben je benieuwd hoeveel voordeel jij uit zonnepanelen kunt halen? Stuur vrijblijvend een bericht via het contactformulier en we denken met je mee.

Weten wat Captain Solar voor jou kan betekenen?
Neem direct contact op
© 2024 Captain Solar